item1

telefoon:

+31 50 5565123

internet:

vragen@zwartwoud.nl

english

wie

wat

waar

hoe

button-home
button-wie
button-wat
button-waar
button-hoe

Vacature 1e MONTEUR

 

Organisatie

Zwartwoud vertaalt interieur concepten in concrete producten en inrichtingen. Een onderscheidend interieur is van groot belang. Het moet aansluiten op de merkpersoonlijkheid, verleiden tot aankoop en een stimulerend werk‐ en verblijfklimaat bieden. Dat vraagt om een duidelijke visie van conceptontwikkelaars en interieurarchitecten. Zwartwoud haar producten en inrichtingselementen worden via productontwikkeling, projectmanagement, productie en montage op locatie gerealiseerd. Onze kracht ligt in het materiaalonafhankelijk denken. Hierdoor kunnen we bieden wat opdrachtgevers vragen en ze verrassen met goedkopere, duurzamere of onderhoudsvriendelijkere alternatieven. Waarbij uiteraard functie, vormtaal en uitstraling behouden blijven.

Zwartwoud is niet alleen inventief in productontwikkeling, maar ook in processen. Hierdoor zijn we in staat om grote projecten uit te voeren en een vlekkeloze roll‐out is gegarandeerd. Al meer dan negentig jaar is Zwartwoud actief voor toonaangevende organisaties in binnen‐ en buitenland. Zwartwoud is actief In de volgende marktsegmenten; financiële & zakelijke dienstverlening, postale dienstverleners, non-profit en office.

 

Wij zoeken:
Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en energieke 1e monteur met werkervaring in de interieurbouw. 
 

 

Functieomschrijving:
Als 1e monteur zorg je voor de plaatsing bij de klant van de interieurelementen door ons montageteam, afhankelijk van het project variërend van 2 tot 10 monteurs. Daarbij coördineer je de werkzaamheden op locatie tussen je collega monteurs en jezelf. Je hebt goed technisch inzicht, denkt in oplossingen en je bent in staat om kleine reparaties aan meubilair uit te voeren. Je bent communicatief goed onderlegt en weet als ambassadeur van onze organisaties de klant te informeren tijdens je werkzaamheden. Het bezit van VCA is een pré. Voor grotere projecten door heel Nederland en in Duitsland ben je meerdere dagen achtereen op locatie en blijf je overnachten. Tevens werk je nauw samen met onze projectleiders.


Wij bieden:
- een marktconform salaris
- opleidingsmogelijkheden

- een aanstelling met uitzicht op vast contract
- werken in een creatief en hecht team

 

Enthousiast: 
Ben je enthousiast of wil je meer informatie? 
Solliciteer dan uiterlijk 31 januari 2018 of neem contact op via hr@zwartwoud.nl.
 

 

Acquisitie n.a.v. deze vacatures wordt niet op prijs gesteld

vacature: 1e Monteur

 

vacature: National Sales Manager

 

vacature: Projectmanager

 

vacature: Werkvoorbereider