Royal FloraHolland

Een plek waar medewerkers, kwekers en kopers elkaar ontmoeten en samenwerken: het kantoor van Royal FloraHolland in Aalsmeer is getransformeerd tot een duurzaam en circulair kantoor. Het draagt de naam Floradôme.

Lees meer

Alfa College Hoogeveen

Hoe verbouw je een school op zo'n manier dat het bijdraagt aan een betere wereld? Toen Jan Berend van der Wijk, regiodirecteur van het Alfa-college in Hoogeveen, hoorde dat het schoolgebouw mocht worden verbouwd, wist hij direct zeker dat hij dit circulair wil

Lees meer

Domesta

Voor Domesta in Emmen is er in een periode van 2 jaar het bedrijfsverzamelgebouw verbouwd tot een duurzaam kantoorpand waarin ontmoeten centraal staat waarbij circulaire bouw een belangrijke vereiste was.

Lees meer

N.V. Nederlandse Gasunie

Circulair Interieur Nederlandse Gasunie Groningen door Zwartwoud en Vector-i.

Lees meer

Windesheim Zwolle

Aan de hand van een ontwerp van Blossom Architecture heeft Zwartwoud het circulaire maatwerkmeubilair geengineerd en gerealiseerd voor de HBO-instelling Windesheim in Zwolle.

Lees meer

Afvalunit

De ontwerpvraag was om een meubel te ontwikkelen van en voor gescheiden afval in een kantooromgeving.

Lees meer

Van koffiebekerhouder naar plantenbak

Toen Gasunie besloot om geen kunststof koffiebekerhouders meer te gebruiken, maakten we hier plantenbakken van voor het Ronald McDonald Huis in Groningen.

Lees meer

ABN Amro: Bankkantoor 3.0

Zwartwoud werd met een aantal partners betrokken bij de 'circulaire' doorontwikkeling van Bankshop 2.0 naar Bankkantoor 3.0 van ABN Amro.

Lees meer

ABN Amro Amersfoort

ABN Amro is in het kantoorpand in Amersfoort met cateraar Albron overgestapt naar een duurzaam cateringconcept: GREENFIELDS. ABN Amro vroeg Zwartwoud, vanwege onze circulaire expertise, om het ontwerp en de realisatie te verzorgen.

Lees meer

Volledig circulaire lampen

In navolging van een inrichtingsopdracht zijn deze lampen volledig van herbruikbare materialen bedacht.

Lees meer

Hernieuwbaar meubel: Grastafel

De grastafel is het eerste hernieuwbare meubel dat we in opdracht van ABN Amro hebben ontwikkeld en gemaakt.

Lees meer
  • Links Jeroen Dellensen en rechts op de foto Jaspar Jansen
    'De combinatie van een nuchtere en efficiënte werkhouding maakt Zwartwoud een fijne partner voor de projecten waarbij kwaliteit moet worden geleverd binnen een beperkt budget en een kort tijdsbestek'
    - i29 Interior Architects - Jeroen Dellensen (links) en Jaspar Jansen (rechts), founders Studio I29
  • Wilbert van den Tillaart
    'Al meer dan 60 jaar, waarvan persoonlijk al 20 jaar, weet Zwartwoud PostNL te verrassen met slimme productoplossingen. Of het nu gaat om het ontwikkelen van Retail formule elementen, logistieke hulpmiddelen of zelfs het organiseren van de re-branding van 2.000 retail locaties, het is bij hun in goede en vertrouwde handen. Met een proactieve communicatie en hoge kwaliteit van levering hebben wij in Zwartwoud een betrouwbare partner'
    - PostNL - Wilbert van den Tillaart, Manager Netwerkmanagement

Contactgegevens

Zwartwoud
Rigaweg 2
9723 TH Groningen

Postbus 5050
9700 GB Groningen

050 - 55 65 123
vragen@zwartwoud.nl

KVK 57496390
BTW NL852.606.667.B01