Volgende Vorige

Z-2-HOME: 100% circulaire thuiswerkplek. Een primeur in de markt

Zwartwoud lanceert in samenwerking met DSM-Niaga de allereerste 100% circulaire thuiswerkplek tijdens de Dutch Design Week.
Met behulp van de Niaga® technologie en materialen kunnen alle gebruikte grondstoffen na iedere levenscyclus weer hergebruikt worden voor een nieuwe thuiswerkplek of een ander meubel. Zwartwoud speelt hiermee in op de vanuit het bedrijfsleven groeiende vraag naar thuiswerkplekken van herbruikbare en duurzame materialen en is trouw aan het eigen credo “Een meubel is een tijdelijke functionele vorm van waardevolle grondstoffen”.
De Z-2-HOME is beschikbaar als een aan de wand gemonteerde module en als losstaand meubel. Binnen enkele seconden klapt de thuiswerkplek in of uit op een zelf ingestelde ergonomisch verantwoorde werkhoogte. Door het gebruik van schone en herbruikbare materialen (scan Niaga® label voor informatie) draagt de Z-2-HOME ook bij aan een gezond binnenklimaat.

Ervaar Z-2-Home in een realistische woonkameromgeving. Klik deze link voor de digitale omgeving met Z-2-Home in 3D: https://cdn.instavr.co/html/E6tyGz51K83XBUJQtZik_app.html?bust=cma9z8x57ig

Interesse ? Neem direct contact met ons op via 050 556 51 23 of per mail naar k.wouda@zwartwoud.nl of n.hogendoorn@zwartwoud.nl om te bestellen of de mogelijkheden te bespreken.