Volgende Vorige

Z-2-HOME: compact, ergonomisch en circulair

Zwartwoud heeft in samenwerking met DSM-Niaga de allereerste circulaire thuiswerkplek tijdens de Dutch Design Week gelanceerd.
Met behulp van de Niaga® technologie en materialen kunnen alle gebruikte grondstoffen na iedere levenscyclus weer hergebruikt worden voor een nieuwe thuiswerkplek of een ander meubel. Zwartwoud speelt hiermee in op de vanuit het bedrijfsleven groeiende vraag naar thuiswerkplekken van herbruikbare en duurzame materialen en is trouw aan het eigen credo “Een meubel is een tijdelijke functionele vorm van waardevolle grondstoffen”.
De Z-2-HOME is beschikbaar als een aan de wand gemonteerde module en als losstaand meubel. Binnen enkele seconden klapt de thuiswerkplek in of uit op een zelf ingestelde ergonomisch verantwoorde werkhoogte. Door het gebruik van schone en herbruikbare materialen (scan Niaga® label voor informatie) draagt de Z-2-HOME ook bij aan een gezond binnenklimaat.

Ervaar Z-2-Home in een realistische woonkameromgeving. Klik deze link voor de digitale omgeving met Z-2-Home in 3D: https://cdn.instavr.co/html/E6tyGz51K83XBUJQtZik_app.html?bust=cma9z8x57ig

Voor meer informatie en bestellingen kunt u terecht via info@z2home.nl of 050-5565123. Voor persvragen kunt u terecht bij Junior Account Manager Tessa Hilbrands: info@z2home.nl of 06-10070405.