UMCG Bevallingscentrum, Groningen

Zwartwoud heeft op basis van het ontwerp van Studio Codex het nieuwe bevallingscentrum gerealiseerd.

Lees meer

Toastable

In opdracht van Vorm Martini heeft Zwartwoud verschillende vestigingen van het hippe Toastable gerealiseerd. Inmiddels zijn er drie winkels met succes open en er staan er meer op de planning.

Lees meer

ING Paviljoen Heerenveen

Zwartwoud verbouwde het bankkantoor van ING Heerenveen om naar een paviljoen volgens het nieuwe ING-huis concept.

Lees meer

Alfa College Hoogeveen

Hoe verbouw je een school op zo'n manier dat het bijdraagt aan een betere wereld? Toen Jan Berend van der Wijk, regiodirecteur van het Alfa-college in Hoogeveen, hoorde dat het schoolgebouw mocht worden verbouwd, wist hij direct zeker dat hij dit circulair wil

Lees meer

InterFaca

InterFaca is leverancier van houten gevelbekleding, maar ze zijn meer dan dat: ze doen continu onderzoek om hun materialen te verbeteren, de brandklasse bijvoorbeeld te optimaliseren, en ze delen hun kennis op allerlei verschillende manieren. Zwartwoud mocht d

Lees meer

Meander Medisch Centrum, Amersfoort

Aan de hand van het ontwerp van architectenbureau Atelier PRO en in opdracht van Ballast Nedam heeft Zwartwoud het diverse maatwerkmeubilair gerealiseerd en gemonteerd.

Lees meer

VOLT! VMBO Vleuterweide, Vleuten

Zwartwoud heeft de realisatie en montage van het maatwerk meubilair verzorgd voor het nieuwe schoolgebouw van het VMBO Vleuterweide.

Lees meer

Eurogate III-gebouw Rotterdam

Zwartwoud is gevraagd voor het realiseren, leveren en monteren van het maatwerkmeubilair voor de entree en restaurant van het Eurogate III-gebouw.

Lees meer

Nelson

Voor Nelson schoenen hebben we al vele nieuwe vestigingen gebouwd of bestaande winkels verbouwd.

Lees meer

Royal FloraHolland

Een plek waar medewerkers, kwekers en kopers elkaar ontmoeten en samenwerken: het kantoor van Royal FloraHolland in Aalsmeer is getransformeerd tot een duurzaam en circulair kantoor. Het draagt de naam Floradôme.

Lees meer

OWC Universiteit, Utrecht

Voor de Universiteit van Utrecht heeft Zwartwoud de realisatie en montage van het speciale maatwerkmeubilair verzorgd.

Lees meer

Bernhoven Ziekenhuis, Uden

Zwartwoud heeft hiervoor de realisatie en montage van een groot aantal maatwerk interieurelementen verzorgt.

Lees meer

Groninger Museum

Zwartwoud heeft in opdracht van Vorm Martini diverse interieurprojecten gerealiseerd voor het Groninger Museum, van entreebalie en shop tot garderobe.

Lees meer

Theehuis Grou

In opdracht van Vorm Martini realiseerde Zwartwoud het interieur voor het volledig vernieuwde pand van Theehuis Grou, op een prachtige locatie aan het water.

Lees meer

Aegon Den Haag

Kantoren omgebouwd tot hubs waarbij ontmoeten, samenwerken, van elkaar leren en elkaar inspireren centraal staan: dit Smart Working concept is bij de twee kantoren van Aegon gerealiseerd, in Den Haag en in Leeuwarden.

Lees meer

ROC van Twente

Maatwerkinterieur voor ROC van Twente. “Een prachtige, uitdagende opdracht”, vindt directeur Marcel Schoemaker.

Lees meer

Protonen Therapie Centrum Groningen

Op basis van het ontwerp van Adviesburo Van der Plas, en in opdracht van Visser & Smit Bouw, heeft Zwartwoud de opdracht gekregen voor de realisatie van het maatwerkmeubilair.

Lees meer

Van der Velde boeken

Zwartwoud was in opdracht van Vorm Martini verantwoordelijk voor de realisatie van de vestigingen Drachten en Groningen van de boekenwinkel Van der Velde Boeken.

Lees meer

Hotel Van der Meer

Op basis van het ontwerp van Vorm Martini heeft Zwartwoud zowel het interieur van de hotelkamers als het restaurant van Hotel Van der Meer in Dokkum gerealiseerd.

Lees meer

Acantus Veendam

Een nieuwe, frisse werkplek waarbij zoveel mogelijk gebruik is gemaakt van hergebruik. Circulariteit speelde een belangrijke rol bij het omtoveren van het kantoorpand van Acantus Veendam.

Lees meer

Universiteit Janskerkhof, Utrecht

De Universiteit Janskerkhof in Utrecht ademt geschiedenis. Zwartwoud heeft in opdracht van Wijnen Bouw Someren, de realisatie en montage het speciale maatwerkmeubilair verzorgd.

Lees meer

Wooncentrum Noorderbrug, Groningen

In samenwerking met binnenhuisarchitect Aat Vos en designbureau Crea Bea heeft Zwartwoud het interieur verder vormgegeven en zijn de kleuren en designs van wanden, plafonds, vloeren, keukens en meubilair bepaald en uiteindelijk gerealiseerd.

Lees meer

Yoghurt Barn

In opdracht van Vorm Martini verzorgt Zwartwoud het interieur van het succesvolle Yoghurt Barn, dat zich snel verspreidt over verscheidene locaties door heel Nederland.

Lees meer

No Excess

Zwartwoud heeft op verschillende locaties in Nederland de totale realisatie van kledingwinkel No Excess verzorgd.

Lees meer

PostNL Sorteerkasten

Hoe zorg je ervoor dat er efficiënter kan worden gewerkt in een sorteercentrum voor post? Van PostNL kregen we de vraag om een sorteerkast te ontwikkelen die een handje kan helpen bij dat proces.

Lees meer

Office

Zwartwoud: de beste vertaling van het realiseren van een interieurconcept in een concreet product of project.

Lees meer

Scholengemeenschap Phanta Rhei, Amstelveen

Zwartwoud stond de ontwerpers bij met advies over product‐ontwikkeling, realisatie en montage van de inrichting van Panta Rhei

Lees meer

Itoshii

In opdracht van Vorm Martini heeft Zwartwoud twee vestigingen van Itoshii Streetfood & Sushi gerealiseerd; in The Mall of the Netherlands in Leidschendam en in het winkelcentrum van Utrecht, Hoog Catharijne.

Lees meer

Domesta

Voor Domesta in Emmen is er in een periode van 2 jaar het bedrijfsverzamelgebouw verbouwd tot een duurzaam kantoorpand waarin ontmoeten centraal staat waarbij circulaire bouw een belangrijke vereiste was.

Lees meer

Modehaus Sinn

Voor meerdere vestingen in Duitsland heeft Zwartwoud het interieur van Modehaus Sinn gerealiseerd.

Lees meer

Cultureel

Zwartwoud: de beste vertaling van het realiseren van een interieurconcept in een concreet product of project.

Lees meer

St Claracollege, Arendonk (BE)

Zwartwoud heeft, op basis van het ontwerp van Markant Architecten, het vaste meubilair geproduceerd en gerealiseerd.

Lees meer

Topsport Zorgcentrum Groningen

Zwartwoud heeft samen met verscheidene partijen zijn steentje bijgedragen aan de realisatie van het pand van Topsport Zorgcentrum Groningen, het pand dat niet te missen is met zijn knalgroene aluminium gevel.

Lees meer

Segers Loomans Optiek Breda

Segers Loomans Optiek, te vinden in een prachtig historisch pand in Breda, is door Zwartwoud voorzien van een nieuw interieur.

Lees meer

Centrop

Het kantoor van Centrop in Velp is volledig opnieuw ingericht. Centrop is de inkoop vereniging voor meer dan 400 zelfstandige opticiens in Nederland. Hun kantoor in Velp dient ook als ontmoetingspunt, vergaderlocatie, voor leden en leveranciers.

Lees meer

ROC Leiden

Zwartwoud stond de ontwerpers bij met advies over productontwikkeling, realisatie en montage van het speciale maatwerkmeubilair voor het gehele gebouw.

Lees meer

Ninamo Leidschendam

Zwartwoud heeft in opdracht van Make Interiors het maatwerkinterieur van de giftshop Ninamo in The Mall of the Netherlands in Leidschendam geproduceerd en en geplaatst.

Lees meer

Shanghai Papa

In opdracht van Vorm Martini was Zwartwoud verantwoordelijk voor de realisatie van het sfeervolle Chinese restaurant Shanghai Papa, gelegen in Rotterdam.

Lees meer

Stadhuis Groningen

Wat is er mooier dan mee mogen werken aan de verbouwing van het Stadhuis in je eigen stad? Stadhuis Groningen is dan ook een project waar we enorm trots op zijn.

Lees meer

ROC Midden Nederland

Zwartwoud heeft de grote representatieve entree balie, alle informatie wanden en de zelfstudiewerkplekken uitgewerkt en gerealiseerd.

Lees meer

Stadhuis Amsterdam

Een fraai project dat naadloos aansluit op de werkzaamheden die Zwartwoud al sinds jaar en dag uitvoert; productie van maatwerk meubilair, het projectmanagement alsook realisatie.

Lees meer

ABN Amro Amstelveen

Zwartwoud heeft voor ABN Amro in Amstelveen een nieuw bankkantoor 3.0 gerealiseerd, waarin duurzaamheid, modulariteit en circulariteit centraal staan.

Lees meer

ING Advieshuis Almelo

Zwartwoud heeft een 5e locatie van het ING advieshuis-concept mogen uitrollen in Almelo. Met dit concept wenst ING een nieuwe ervaring rondom bankieren neer te zetten.

Lees meer

ABN Amro Winterswijk

Circulaire economie is een belangrijk speerpunt voor ABN Amro. Voor haar retail huisvestigingsconcept zijn Zwartwoud en Gispen geselecteerd om het duurzame ontwerp en de uitvoering voor hun rekening te nemen.

Lees meer

Keramiekmuseum Princessehof, Leeuwarden

Zwartwoud heeft recent de opdracht voor het realiseren van het maatwerkmeubilair voor het Princessehof (Keramiekmuseum) in Leeuwarden succesvol afgerond.

Lees meer

ABN Amro Amersfoort

In haar kantoorpand in Amersfoort is ABN Amro met cateraar Albron overgestapt naar een duurzaam cateringsconcept genaamd GREENFIELDS. Vanwege haar circulaire expertise is Zwartwoud gevraagd om het ontwerp en de realisatie te verzorgen.

Lees meer

Overheid

Zwartwoud: de beste vertaling van het realiseren van een interieurconcept in een concreet product of project.

Lees meer

Gemeentehuis Zaanstad

Zwartwoud heeft de productontwikkeling en realisatie van een groot aantal maatwerk interieurelementen voor het nieuwe gemeentehuis van de Gemeente Zaanstad verzorgd.

Lees meer

ONS Welzijn, Oss

Zwartwoud heeft aan de hand van het ontwerp van de Hospitality Group de realisatie onder haar hoede genomen.

Lees meer

Vitens, Utrecht

Zwartwoud heeft aan de hand van het ontwerp van de Hospitality Group de realisatie onder haar hoede genomen.

Lees meer

ABN Amro Grote Markt

Al 10 jaar is Zwartwoud dé partner van ABN Amro, waarbij er inmiddels al de diverse projecten zijn gerealiseerd. Recent is daar de Grote Markt in Groningen bij gekomen. Een doorontwikkeling van Bankshop 2.0 richting Bankkantoor 3.0.

Lees meer

Stadskantoor Leeuwarden

In opdracht van Van Wijnen en aan de hand van het ontwerp van OTH Architecten, heeft Zwartwoud het maatwerk meubilair hiervoor gerealiseerd.

Lees meer

Onderwijs

Zwartwoud: de beste vertaling van het realiseren van een interieurconcept in een concreet product of project.

Lees meer

Zorg

Zwartwoud: de beste vertaling van het realiseren van een interieurconcept in een concreet product of project.

Lees meer

Gemeente Gooise Meren

Aan de hand van het ontwerp van De Zwarte Hond en interieurontwerper Paul Paternotte, heeft Zwartwoud het maatwerk meubilair hiervoor gerealiseerd.

Lees meer

Koninklijke FloraHolland

Voor een nieuwe stap in het continue innovatieproces is Zwartwoud benaderd door de Koninklijke FloraHolland om de vervaardiging van de strategieruimtes en de tribunezalen op zich te nemen.

Lees meer

ABN Amro Yello

Agile en Scrum, het nieuwe werken. na een ontwerp van D-Dock heeft Zwartwoud maatwerk elementen mogen doorontwikkelen en produceren voor de kantooromgeving van ABN Amro.

Lees meer

Theater De Vest, Alkmaar

Zwartwoud heeft op basis van het ontwerp van TenBrasWestinga Architectuur het maatwerk meubilair voor Theater De Vest in Alkmaar gerealiseerd.

Lees meer

Retail

Zwartwoud: de beste vertaling van het realiseren van een interieurconcept in een concreet product of project.

Lees meer

IJ-Toren, Amsterdam

Lunchen en dineren op de 17de verdieping met rondom prachtig uitzicht op hartje Amsterdam. Aan de hand van het ontwerp van Interieurarchitect Tessa Vos heeft Zwartwoud het interieur gerealiseerd.

Lees meer

Gemeente Neder Betuwe

Voor de nieuwe kantooromgeving van de Gemeente Neder Betuwe heeft Zwartwoud de productontwikkeling en realisatie van de maatwerk interieurelementen uitgevoerd.

Lees meer

ABN Amro Webcare

Startups als nieuwe business. Voor ABN Amro heeft Zwartwoud het complete ontwerp en uitvoering mogen realiseren voor een Startup als Webcare.

Lees meer

Stadhuis Amsterdam

Een mooi project dat naadloos aansluit op de werkzaamheden die Zwartwoud al sinds jaar en dag uitvoert; maatwerk interieurconcepten omzetten naar complete inrichtingen.

Lees meer

Horeca

Zwartwoud: de beste vertaling van het realiseren van een interieurconcept in een concreet product of project.

Lees meer

Stadskantoor Gemeente Delft

Zwartwoud heeft, op basis van het ontwerp van Studio Biek, diverse interieuronderdelen gerealiseerd.

Lees meer

Gemeentehuis Venray

Zwartwoud heeft, op basis van het ontwerp van Soeters van Eldonk architecten, de productontwikkeling en realisatie van alle maatwerk interieurelementen gerealiseerd.

Lees meer

ABN Amro Atrium

Ruimte is rust. In de grote vide van het ABN Amro kantoor in Eindhoven heeft Zwartwoud een mix van werk en ontspanning gecreëerd. Je thuisvoelen werkt wel zo prettig. Iedere ruimte zijn eigen uitstraling en toch een geheel.

Lees meer

Ministerie van Buitenlandse Zaken

Canberrra, Mexico, Hanoi, New Delhi, Paramaribo, Cyprus, Vaticaanstad, Ljubljana, Brussel, Parijs, Berlijn, Chicago, Adu Dhabi en Algiers. Zwartwoud gaat voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken de hele wereld over voor het interieur van de ambassades.

Lees meer

Tribal DDB, Amsterdam

Architectenbureau i29 transformeerde dit gebouw in een bijzondere werkomgeving. Zwartwoud zorgde ervoor dat de uitdagende visie van het architectenbureau tot leven kwam.

Lees meer

Combiwerk Delft

Zwartwoud stond de ontwerpers bij met advies over productontwikkeling, realisatie en montage van de inrichting van Combiwerk.

Lees meer

ABN Amro Start-ups

Als partner van ABN Amro is Zwartwoud zeer nauw betrokken bij het bedenken en realiseren van diverse Startup-ruimtes. Bedrijf. Zo krijgen startende ondernemers de mogelijkheid om in een ruimte met professionele uitstraling zich te ontwikkelen.

Lees meer

Bibliotheek Alphen aan den Rijn

Een bibliotheek met een heuse Maakplaats, een e-lab, een gemeentearchief en een café: Zwartwoud was verantwoordelijk voor een groot aantal meubels in de nieuwe bibliotheek van Alphen aan den Rijn.

Lees meer

Bibliotheek Hardenberg

Gevestigd in het multifunctionele LOC+ in Hardenberg zit de bibliotheek gevestigd. Met onder andere verschillende gezellige zithoeken, leestafels en een grote leeshoek voor kinderen past de bibliotheek perfect in het multifunctionele plaatje.

Lees meer

Doorontwikkeling bedrijfskantine op basis van Yello-Formule

Yello als basis. Zwartwoud heeft in de omgeving van de Zuid-as een moderne Meat&Eat ruimte ontwikkeld. Hier ontmoeten werknemers elkaar voor,/tijdens en na de lunch. Dit met Yello-meubilair als basis. Zo krijgt hergebruik en modulariteit de juiste waarde.

Lees meer
  • Links Jeroen Dellensen en rechts op de foto Jaspar Jansen
    'De combinatie van een nuchtere en efficiënte werkhouding maakt Zwartwoud een fijne partner voor de projecten waarbij kwaliteit moet worden geleverd binnen een beperkt budget en een kort tijdsbestek'
    - i29 Interior Architects - Jeroen Dellensen (links) en Jaspar Jansen (rechts), founders Studio I29
  • Wilbert van den Tillaart
    'Al meer dan 60 jaar, waarvan persoonlijk al 20 jaar, weet Zwartwoud PostNL te verrassen met slimme productoplossingen. Of het nu gaat om het ontwikkelen van Retail formule elementen, logistieke hulpmiddelen of zelfs het organiseren van de re-branding van 2.000 retail locaties, het is bij hun in goede en vertrouwde handen. Met een proactieve communicatie en hoge kwaliteit van levering hebben wij in Zwartwoud een betrouwbare partner'
    - PostNL - Wilbert van den Tillaart, Manager Netwerkmanagement

Contactgegevens

Zwartwoud
Rigaweg 2
9723 TH Groningen

Postbus 5050
9700 GB Groningen

050 - 55 65 123
vragen@zwartwoud.nl

KVK 57496390
BTW NL852.606.667.B01