Toastable

In opdracht van Vorm Martini heeft Zwartwoud verschillende vestigingen van het hippe Toastable gerealiseerd. Inmiddels zijn er drie winkels met succes open en er staan er meer op de planning.

Lees meer

Eurogate III-gebouw Rotterdam

Zwartwoud is gevraagd voor het realiseren, leveren en monteren van het maatwerkmeubilair voor de entree en restaurant van het Eurogate III-gebouw.

Lees meer

Theehuis Grou

In opdracht van Vorm Martini realiseerde Zwartwoud het interieur voor het volledig vernieuwde pand van Theehuis Grou, op een prachtige locatie aan het water.

Lees meer

Hotel Van der Meer

Op basis van het ontwerp van Vorm Martini heeft Zwartwoud zowel het interieur van de hotelkamers als het restaurant van Hotel Van der Meer in Dokkum gerealiseerd.

Lees meer

Yoghurt Barn

In opdracht van Vorm Martini verzorgt Zwartwoud het interieur van het succesvolle Yoghurt Barn, dat zich snel verspreidt over verscheidene locaties door heel Nederland.

Lees meer

Itoshii

In opdracht van Vorm Martini heeft Zwartwoud twee vestigingen van Itoshii Streetfood & Sushi gerealiseerd; in The Mall of the Netherlands in Leidschendam en in het winkelcentrum van Utrecht, Hoog Catharijne.

Lees meer

Topsport Zorgcentrum Groningen

Zwartwoud heeft samen met verscheidene partijen zijn steentje bijgedragen aan de realisatie van het pand van Topsport Zorgcentrum Groningen, het pand dat niet te missen is met zijn knalgroene aluminium gevel.

Lees meer

Shanghai Papa

In opdracht van Vorm Martini was Zwartwoud verantwoordelijk voor de realisatie van het sfeervolle Chinese restaurant Shanghai Papa, gelegen in Rotterdam.

Lees meer
  • Links Jeroen Dellensen en rechts op de foto Jaspar Jansen
    'De combinatie van een nuchtere en efficiënte werkhouding maakt Zwartwoud een fijne partner voor de projecten waarbij kwaliteit moet worden geleverd binnen een beperkt budget en een kort tijdsbestek'
    - i29 Interior Architects - Jeroen Dellensen (links) en Jaspar Jansen (rechts), founders Studio I29
  • Wilbert van den Tillaart
    'Al meer dan 60 jaar, waarvan persoonlijk al 20 jaar, weet Zwartwoud PostNL te verrassen met slimme productoplossingen. Of het nu gaat om het ontwikkelen van Retail formule elementen, logistieke hulpmiddelen of zelfs het organiseren van de re-branding van 2.000 retail locaties, het is bij hun in goede en vertrouwde handen. Met een proactieve communicatie en hoge kwaliteit van levering hebben wij in Zwartwoud een betrouwbare partner'
    - PostNL - Wilbert van den Tillaart, Manager Netwerkmanagement

Contactgegevens

Zwartwoud
Rigaweg 2
9723 TH Groningen

Postbus 5050
9700 GB Groningen

050 - 55 65 123
vragen@zwartwoud.nl

KVK 57496390
BTW NL852.606.667.B01