Stadhuis Groningen

Wat is er mooier dan mee mogen werken aan de verbouwing van het Stadhuis in je eigen stad? Stadhuis Groningen is dan ook een project waar we enorm trots op zijn.

Lees meer

Stadhuis Amsterdam

Een fraai project dat naadloos aansluit op de werkzaamheden die Zwartwoud al sinds jaar en dag uitvoert; productie van maatwerk meubilair, het projectmanagement alsook realisatie.

Lees meer

Keramiekmuseum Princessehof, Leeuwarden

Zwartwoud heeft recent de opdracht voor het realiseren van het maatwerkmeubilair voor het Princessehof (Keramiekmuseum) in Leeuwarden succesvol afgerond.

Lees meer

Gemeentehuis Zaanstad

Zwartwoud heeft de productontwikkeling en realisatie van een groot aantal maatwerk interieurelementen voor het nieuwe gemeentehuis van de Gemeente Zaanstad verzorgd.

Lees meer

Stadskantoor Leeuwarden

In opdracht van Van Wijnen en aan de hand van het ontwerp van OTH Architecten, heeft Zwartwoud het maatwerk meubilair hiervoor gerealiseerd.

Lees meer

Gemeente Gooise Meren

Aan de hand van het ontwerp van De Zwarte Hond en interieurontwerper Paul Paternotte, heeft Zwartwoud het maatwerk meubilair hiervoor gerealiseerd.

Lees meer

Theater De Vest, Alkmaar

Zwartwoud heeft op basis van het ontwerp van TenBrasWestinga Architectuur het maatwerk meubilair voor Theater De Vest in Alkmaar gerealiseerd.

Lees meer

Gemeente Neder Betuwe

Voor de nieuwe kantooromgeving van de Gemeente Neder Betuwe heeft Zwartwoud de productontwikkeling en realisatie van de maatwerk interieurelementen uitgevoerd.

Lees meer

Stadhuis Amsterdam

Een mooi project dat naadloos aansluit op de werkzaamheden die Zwartwoud al sinds jaar en dag uitvoert; maatwerk interieurconcepten omzetten naar complete inrichtingen.

Lees meer

Stadskantoor Gemeente Delft

Zwartwoud heeft, op basis van het ontwerp van Studio Biek, diverse interieuronderdelen gerealiseerd.

Lees meer

Gemeentehuis Venray

Zwartwoud heeft, op basis van het ontwerp van Soeters van Eldonk architecten, de productontwikkeling en realisatie van alle maatwerk interieurelementen gerealiseerd.

Lees meer

Ministerie van Buitenlandse Zaken

Canberrra, Mexico, Hanoi, New Delhi, Paramaribo, Cyprus, Vaticaanstad, Ljubljana, Brussel, Parijs, Berlijn, Chicago, Adu Dhabi en Algiers. Zwartwoud gaat voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken de hele wereld over voor het interieur van de ambassades.

Lees meer

Combiwerk Delft

Zwartwoud stond de ontwerpers bij met advies over productontwikkeling, realisatie en montage van de inrichting van Combiwerk.

Lees meer
  • Links Jeroen Dellensen en rechts op de foto Jaspar Jansen
    'De combinatie van een nuchtere en efficiënte werkhouding maakt Zwartwoud een fijne partner voor de projecten waarbij kwaliteit moet worden geleverd binnen een beperkt budget en een kort tijdsbestek'
    - i29 Interior Architects - Jeroen Dellensen (links) en Jaspar Jansen (rechts), founders Studio I29
  • Wilbert van den Tillaart
    'Al meer dan 60 jaar, waarvan persoonlijk al 20 jaar, weet Zwartwoud PostNL te verrassen met slimme productoplossingen. Of het nu gaat om het ontwikkelen van Retail formule elementen, logistieke hulpmiddelen of zelfs het organiseren van de re-branding van 2.000 retail locaties, het is bij hun in goede en vertrouwde handen. Met een proactieve communicatie en hoge kwaliteit van levering hebben wij in Zwartwoud een betrouwbare partner'
    - PostNL - Wilbert van den Tillaart, Manager Netwerkmanagement

Contactgegevens

Zwartwoud
Rigaweg 2
9723 TH Groningen

Postbus 5050
9700 GB Groningen

050 - 55 65 123
vragen@zwartwoud.nl

KVK 57496390
BTW NL852.606.667.B01