ING Advieshuis Almelo

Zwartwoud heeft een 5e locatie van het ING advieshuis-concept mogen uitrollen in Almelo. Met dit concept wenst ING een nieuwe ervaring rondom bankieren neer te zetten.

Lees meer

Eurogate III-gebouw Rotterdam

Zwartwoud is gevraagd voor het realiseren, leveren en monteren van het maatwerkmeubilair voor de entree en restaurant van het Eurogate III-gebouw.

Lees meer

ABN Amro Amstelveen

Zwartwoud heeft voor ABN Amro in Amstelveen een nieuw bankkantoor 3.0 gerealiseerd, waarin duurzaamheid, modulariteit en circulariteit centraal staan.

Lees meer

ABN Amro Amersfoort

In haar kantoorpand in Amersfoort is ABN Amro met cateraar Albron overgestapt naar een duurzaam cateringsconcept genaamd GREENFIELDS. Vanwege haar circulaire expertise is Zwartwoud gevraagd om het ontwerp en de realisatie te verzorgen.

Lees meer

ABN Amro Winterswijk

Circulaire economie is een belangrijk speerpunt voor ABN Amro. Voor haar retail huisvestigingsconcept zijn Zwartwoud en Gispen geselecteerd om het duurzame ontwerp en de uitvoering voor hun rekening te nemen.

Lees meer

Vitens, Utrecht

Zwartwoud heeft aan de hand van het ontwerp van de Hospitality Group de realisatie onder haar hoede genomen.

Lees meer

ABN Amro Grote Markt

Al 10 jaar is Zwartwoud dé partner van ABN Amro, waarbij er inmiddels al de diverse projecten zijn gerealiseerd. Recent is daar de Grote Markt in Groningen bij gekomen. Een doorontwikkeling van Bankshop 2.0 richting Bankkantoor 3.0.

Lees meer

Koninklijke FloraHolland

Voor een nieuwe stap in het continue innovatieproces is Zwartwoud benaderd door de Koninklijke FloraHolland om de vervaardiging van de strategieruimtes en de tribunezalen op zich te nemen.

Lees meer

ONS Welzijn, Oss

Zwartwoud heeft aan de hand van het ontwerp van de Hospitality Group de realisatie onder haar hoede genomen.

Lees meer

ABN Amro Yello

Agile en Scrum, het nieuwe werken. na een ontwerp van D-Dock heeft Zwartwoud maatwerk elementen mogen doorontwikkelen en produceren voor de kantooromgeving van ABN Amro.

Lees meer

IJ-Toren, Amsterdam

Lunchen en dineren op de 17de verdieping met rondom prachtig uitzicht op hartje Amsterdam. Aan de hand van het ontwerp van Interieurarchitect Tessa Vos heeft Zwartwoud het interieur gerealiseerd.

Lees meer

ABN Amro Webcare

Startups als nieuwe business. Voor ABN Amro heeft Zwartwoud het complete ontwerp en uitvoering mogen realiseren voor een Startup als Webcare.

Lees meer

Mediaxplain, Amsterdam

Na een prettige samenwerking met voorgaande projecten heeft i29 wederom Zwartwoud gekozen voor de uitvoering van het maatwerk meubilair.

Lees meer

ABN Amro Atrium

Ruimte is rust. In de grote vide van het ABN Amro kantoor in Eindhoven heeft Zwartwoud een mix van werk en ontspanning gecreëerd. Je thuisvoelen werkt wel zo prettig. Iedere ruimte zijn eigen uitstraling en toch een geheel.

Lees meer

Telecombinatie Zakelijk

Zwartwoud heeft voor Telecombinatie het retailconcept ontwikkeld. En verzorgt daarnaast de complete inrichting van alle Telecombinatie Zakelijk business centers.

Lees meer

ABN Amro Bankshops

2.0 wordt 3.0. Zwartwoud is actief met de transitie naar Bankkantoor 3.0, en is trots op de circa 350 filialen die wij samen met de bank in de afgelopen 10 jaar hebben ingericht.

Lees meer

Tribal DDB, Amsterdam

Architectenbureau i29 transformeerde dit gebouw in een bijzondere werkomgeving. Zwartwoud zorgde ervoor dat de uitdagende visie van het architectenbureau tot leven kwam.

Lees meer

ABN Amro Start-ups

Als partner van ABN Amro is Zwartwoud zeer nauw betrokken bij het bedenken en realiseren van diverse Startup-ruimtes. Bedrijf. Zo krijgen startende ondernemers de mogelijkheid om in een ruimte met professionele uitstraling zich te ontwikkelen.

Lees meer

Doorontwikkeling bedrijfskantine op basis van Yello-Formule

Yello als basis. Zwartwoud heeft in de omgeving van de Zuid-as een moderne Meat&Eat ruimte ontwikkeld. Hier ontmoeten werknemers elkaar voor,/tijdens en na de lunch. Dit met Yello-meubilair als basis. Zo krijgt hergebruik en modulariteit de juiste waarde.

Lees meer
  • Links Jeroen Dellensen en rechts op de foto Jaspar Jansen
    'De combinatie van een nuchtere en efficiënte werkhouding maakt Zwartwoud een fijne partner voor de projecten waarbij kwaliteit moet worden geleverd binnen een beperkt budget en een kort tijdsbestek'
    - i29 Interior Architects - Jeroen Dellensen (links) en Jaspar Jansen (rechts), founders Studio I29
  • Wilbert van den Tillaart
    'Al meer dan 60 jaar, waarvan persoonlijk al 20 jaar, weet Zwartwoud PostNL te verrassen met slimme productoplossingen. Of het nu gaat om het ontwikkelen van Retail formule elementen, logistieke hulpmiddelen of zelfs het organiseren van de re-branding van 2.000 retail locaties, het is bij hun in goede en vertrouwde handen. Met een proactieve communicatie en hoge kwaliteit van levering hebben wij in Zwartwoud een betrouwbare partner'
    - PostNL - Wilbert van den Tillaart, Manager Netwerkmanagement

Contactgegevens

Zwartwoud
Rigaweg 2
9723 TH Groningen

Postbus 5050
9700 GB Groningen

050 - 55 65 123
vragen@zwartwoud.nl

KVK 57496390
BTW NL852.606.667.B01