Engineering

Uw product of project laten ontwikkelen? Bij Zwartwoud staan we graag voor u klaar. Onze engineers en designers vertalen uw concept naar een realistisch product of project. We werken materiaalonafhankelijk, waardoor we met een open blik naar uw product of project kijken. Onze engineers verdiepen zich in de technische haalbaarheid, veiligheid en constructie, terwijl onze designers nadenken over kosten, duurzaamheid en uitstraling.

Vertaling van concept naar product

Onze engineers en designers vertalen uw concept naar een maakbaar product. Om u optimaal te kunnen adviseren over de constructie en het materiaal, stellen we u veel vragen over de toepassing en omstandigheden van het eindproduct. We zorgen ervoor dat het ontwerp aansluit bij uw wensen en merkidentiteit, maar ook past bij de behoeften van de medewerkers of klanten die het product uiteindelijk gaan gebruiken.

Alternatief ontwerp als service

We geven toe, bij Zwartwoud zijn we ook een beetje eigenwijs. Hoe goed een ontwerp ook is, we blijven altijd kritisch kijken naar verbeterpunten. Dat zit hem vaak in de details, maar juist die maken het verschil. Toch? Met respect voor vorm en functionaliteit presenteren wij u naast het eerste ontwerp nog een alternatief. Zo bespaart u in tijd en kosten, of is een ontwerp nét even duurzamer, veiliger of gebruiksvriendelijker. Uiteraard ligt de eindbeslissing altijd bij u.