Volgende Vorige

Projectmanagement

Het project overzien in al zijn facetten: dat vraagt om een projectmanager van Zwartwoud. Wij weten als geen ander hoe we een project moeten organiseren, vanaf de briefing tot de turn key oplevering. We zijn zeer ervaren bij het organiseren van grote projecten. Of het nu gaat om 1, 10 of 100 locaties, u kunt uw project met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Strakke tijdsplanning
Interieurprojecten en productontwikkeling vragen om een strakke tijdsplanning. Onze ervaren projectmanagers overzien het werkveld, handelen en communiceren proactief en bewaken de tijdlijn van het project. Met slimme software én met gezond verstand brengen we uw project tot een goed einde. Daarmee ontzorgen we u niet alleen op een essentieel vlak van uw project, maar zorgen we bovendien voor rust en focus binnen uw organisatie.

Financieel overzicht
Een goed financieel overzicht is van onschatbare waarde voor en tijdens uw project. Uw budget is niet eindeloos, maar uw to do lijst en bijbehorende kostenposten lijken dat wel. Financieel projectmanagement vraagt om expertise zodat u niet uit de kosten loopt. Onze projectmanagers weten precies waar de risico’s liggen, signaleren knelpunten op tijd en weten hoe ze deze kunnen ondervangen.

Logistieke organisatie
Van de bestelling van het basismateriaal tot de productie en de montage op locatie: ieder onderdeel van het proces heeft invloed op het volgende. Onze projectmanagers kennen de klappen van de zweep en weten precies wat er nodig is om het gehele proces soepel te laten verlopen. Uw projectmanager staat voor u klaar tot uw project perfect is opgeleverd en u tevreden bent.