Projectmanagement

Een project van A tot Z onder controle houden? Laat dat maar over aan Zwartwoud. Bij Zwartwoud weten we hoe we een project moeten organiseren, van productontwikkeling tot en met turnkey realisatie. Of het nu gaat om één locatie, of om een uitrol van 100 locaties. Uw toegewezen projectmanager beheert de tijdsplanning, het budget en de gehele logistieke organisatie.

Tijdsplanning
Interieurprojecten en productontwikkeling vragen om een goede tijdsplanning. De projectmanagers van Zwartwoud overzien het werkveld, handelen en communiceren proactief en bewaken de tijdlijn van het project. Met slimme software en met gezond verstand brengen we uw project tot een goed einde. Daarmee ontzorgen we u van A tot Z en kunt u blijven focussen op uw vaste werkzaamheden.

Budget

U heeft nagedacht over uw budget; dat respecteren we bij Zwartwoud. Een goed financieel overzicht is dan ook van groot belang tijdens een project. Bij Zwartwoud weten we waar de risico’s liggen, signaleren we knelpunten op tijd en weten we goed hoe we deze moeten ondervangen. Zo hoeft u daar zich geen zorgen over te maken.

Logistieke organisatie

Van de bestelling van het basismateriaal tot en met de productie en montage op locatie: ieder onderdeel van het proces heeft invloed op het volgende. Uw projectmanager staat voor u klaar tijdens het gehele proces. Van het eerste gesprek, tot uw project is opgeleverd én u tevreden bent.