Volgende Vorige

Realisatie

De realisatie van uw project houden we in eigen hand. Waar mogelijk nemen we uw producten zelf in productie. We beschikken over een grote houtbewerking- en staalfabriek met alle moderne faciliteiten en gespecialiseerde medewerkers. Dankzij ons grote netwerk van nationale en internationale toeleveranciers kunnen wij materiaalonafhankelijk werken. Zo vinden we voor ieder vraagstuk een passende oplossing.

Perfecte logistiek
Onze projectmanagers zorgen voor een soepele logistieke organisatie met een digitaal draaiboek als basis. In dit draaiboek staan gedetailleerde instructies van de projectlocatie voor onze monteurs, zodat zij goed voorbereid hun werk starten. Met zorg, aandacht en precisie zorgen wij voor een perfecte installatie tot aan de laatste schroef.

Eigen transport en monteurs
Al onze producten leveren wij waar mogelijk met onze eigen transportmiddelen en worden geïnstalleerd door onze eigen monteurs. Dit is een waarborg voor kwaliteit, maakt ons minder afhankelijk van andere partijen en verkleint risico’s tijdens een project. Onze mensen zijn goed op elkaar ingespeeld en kennen elkaar door en door. 

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring in projectinrichting én met verschillende materialen, omdat we materiaalonafhankelijk werken, hebben ze in alle technische disciplines veel ervaring. Hierdoor weten zij als geen ander perfectie te leveren binnen de gestelde tijd.