Werkwijze

Wij verzorgen het interieur voor de zakelijke markt, overheid en onderwijs- en zorginstellingen. We vertalen het concept naar een verrassende en aangename klant- en werkomgeving. Een interieur dat past bij uw merk en identiteit, dat is ons doel en daar werken we samen met u naar toe. Gedreven, gedisciplineerd én met innovatieve en creatieve ideeën. Van concept tot concrete producten, van productie tot montage.
Voor een optimaal resultaat verloopt onze samenwerking volgens een helder stappenplan.

1. Briefing en ontwerp van uw product
Na een briefing waarin we de tekeningen van de architect met u doornemen, inventariseren we uw wensen voor uw interieur en producten. Op basis hiervan stellen we een Programma van Eisen op. Met dit PvE maken we een schetsontwerp waarin we u verschillende opties presenteren. Als we hiervoor uw goedkeuring hebben, werken we toe naar een voorlopig ontwerp, waarbij vorm en functie bekend zijn. Hierop volgt een definitief ontwerp door onze engineers en designers, waarin materialen en maatvoering vast komen te liggen. Uw vaste projectmanager begeleidt u vanaf het eerste moment.

2. Concept vertalen naar prototype
Voor complexe producten met een repeterend karakter maken wij voor u een prototype. Zo heeft u een goed beeld van onze vertaling van het idee op papier naar het daadwerkelijke product. Bovendien kunnen we het product zo testen voor het in serieproductie gaat. Heeft u al een definitief ontwerp? Dan verrassen we u graag met alternatieven in materiaal of constructie die u tijd of kosten besparen of duurzamer zijn. Daarom laten we u vaak een extra prototype zien. Pas na uw goedkeuring gaan we over tot productie.

3. Productie en montage van uw product
Dankzij onze eigen productiefaciliteiten en een netwerk van gespecialiseerde toeleveranciers in binnen- en buitenland kunnen wij ieder project materiaalonafhankelijk realiseren. Hierdoor bent u verzekerd van de beste en meest duurzame oplossing tegen de gunstigste prijs. Na de productie komt ons eigen team van monteurs bij u op locatie voor de installatie van de producten. We laten hierbij niets aan het toeval over. We gebruiken een draaiboek met een vastomlijnd proces, uitgebreide instructies en een nauwkeurige tijdsplanning.