Volgende Vorige

Over Zwartwoud

Zwartwoud is specialist in zakelijke inrichting voor het bedrijfsleven, overheid, onderwijs- en zorginstellingen. Dit doen we vanuit Groningen, al meer dan 90 jaar. Vanuit deze ervaring zijn we de afgelopen jaren uitgegroeid tot een multidisciplinaire partner in het ontwerpen en ontwikkelen van zakelijke interieurs. We werken uw concept uit naar maakbare producten, maar onze designers en engineers gaan een stap verder als ze werken aan uw project. We denken altijd mee over de constructie, veiligheid, kosten en gebruiksvriendelijkheid van uw producten. Ook als u dat niet vraagt, want soms weet u pas wat er mogelijk is als wij het u laten zien.

Nuchter en recht door zee
Een samenwerking met Zwartwoud kenmerkt zich door een nuchtere opstelling. We komen tenslotte uit het Noorden. We zijn recht door zee en doen precies wat we beloven. Ons hele team werkt met hart en ziel aan uw project. Samen, waardoor alle kennis en ervaring die we in huis hebben tot zijn recht komt.

Het verschil maken met duurzame innovaties
We zijn trots op wat we tot nu toe bereikt hebben, maar achterover leunen is er wat ons betreft niet bij. We kijken liever vooruit. De vraag naar circulaire producten groeit, een werkveld waarin wij de afgelopen jaren grote stappen hebben gezet. Juist vanuit onze ervaring hebben we de kans om echt een verschil te maken in duurzame inrichtingen voor de zakelijke markt. En dat is precies wat we doen.