Interieurs met
visie op de toekomst

Met een circulaire mindset en een planmatig proces ontwikkelt Zwartwoud maatwerk interieurs voor organisaties met duurzame ambities. Heel wat verschillende soorten organisaties hebben hun doelen al verwezenlijkt. Onderwijs, retail, office, overheid, zorg. Uiteenlopende ruimtes met een gemeenschappelijke deler: duurzame ambities.

Moniek Schattevoet

‘Veel herinzet van meubilair en materialen, en wat niet herinzet is, ofwel bio-based, ofwel tweedehands, of in ieder geval demontabel om op een later moment weer ergens in te zetten.’

Nick Tettero

Het feit dat Zwartwoud bijvoorbeeld wist wat je met het resthout moest doen en dat ze snel konden schakelen, is heel waardevol. Daarin heeft Zwartwoud zich echt weten te onderscheiden. Het materiaal vinden, maar ook durven meedenken op zo’n niveau.

Anne-Marijn Kamps

Zwartwoud begreep wat we wilden en kon dat al tijdens de aanbesteding verbeelden in materialen en vormgeving. We merkten dat Zwartwoud ons vraagstuk echt goed begreep, en dat bleek ook in de praktijk helemaal het geval te zijn.

Anje Meijer

We vinden het mooi dat jullie veel met duurzaamheid doen, daarin hebben jullie heel erg met ons meegedacht. We hebben elkaar uiteindelijk snel leren kennen en er ontstond een mooie samenwerking.

Trots op onze samenwerking met onder andere: